Maak hier uw keuze!

De mooiste kastelen van Nederland

Om het u gemakkelijk te maken, hehben wij een selectie gemaakt van de mooiste kastelen om te trouwen in Nederland. In het kort de kenmerken per kasteel. 

Kasteel Amerongen: Het rijksmonumentale kasteel zorgt voor een prachtige entourage tijdens jullie trouwdag. Een groepsfoto op de trappen van het Kasteel of een bezoek aan het museum als programma onderdeel van de dag vormt een absolute meerwaarde. 

Slot Doddendael: Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote notenboom. Een geweldig diner of buffet, bereid door onze eigen koks en geserveerd in de slotkelder. Of een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker.

Kasteel Duivenvoorde: Een van de oudste kastelen van Zuid-Holland en vormt een uniek ensemble van kasteel, park en landgoed. Voor een klein of groot gezelschap. Voor een feestelijke en informele middagborrel, stijlvol diner of intieme feestavond voor al jullie genodigden tijdens jullie bruilfot.

Landgoed Epemastate:Trouwen op Landgoed Epemastate, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het prachtige landgoed, de adellijke state, de Poortwachterssuite en de mooie parktuin vormen het decor van uw huwelijksdag.

Kasteel Heeze: Prachtig rijksmonument en een van de laatst bewoonde kastelen. Trouwen kan in de Muziekkamer of buiten op het Tweede binnenplein. Aansluitend kun je je bruiloft vieren in de ridderzaal, Kelderzaal of de koetshuizen; stuk voor stuk prachtige ruimtes!

Kasteel Middachten: Uw gezelschap rijdt over de statige oprijlaan naar het kasteel, waarna u via de adembenemende trappenhal de zaal betreedt. Hier zal de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Bij mooi weer is het ook mogelijk om uw huwelijk in de schitterende tuinen te sluiten, hier bevindt zich een openluchttheater.

Kasteel Sterkenburg: Een grote, marmeren hal met een imposante dubbele trap, biedt een prachtige locatie waar het bruidspaar elkaar kan treffen. In de prachtige Grote Zaal van het kasteel, al dan niet in combinatie met de belendende kapel, geeft u elkaar uw jawoord. 

Slot Zuylen: Kasteel­museum Slot Zuylen is een officiële trouwlocatie van de gemeente Stichtse Vecht. Er kunnen huwelijken en partnerregistraties voltrokken worden. Het kasteel biedt hiervoor een omgeving met warmte, huiselijkheid en stijl. Slot Zuylen is centraal gelegen, dus goed bereikbaar. 

Maak hier uw keuze!

Meer informatie? Mail ons.